Мікродобриво «Тітон Буряк»

Добриво «Тітон Буряк» застосовується для усунення дефіциту мікроелементів у рослин буряку. Використовується на рослинах цукрових, столових та кормових буряків на всіх стадіях розвитку. Елементи живлення в його складі легкодоступні та підібрані з урахуванням потреб культури.
Для нормального росту і розвитку, крім азоту, фосфору та калію, добриво «Тітон Буряк» усуває дефіцит бору, марганцю, магнію, заліза та інших елементів.
Бор бере участь у кисневому живленні тканин і пересуванні вуглеводів з листової пластинки до коренеплоду та запобігає розвитку гнилі сердечка.
Марганець сприяє просуванню від листя до коренів асимілянтів, що утворюються в процесі фотосинтезу; приймає участь у фотосинтезі, тому його нестача призводить до зменшення вмісту цукру в рослинах буряку.
Магній є основним складовим хлорофілу та активізує дію більше сотні ферментів. Він необхідний для утворення цукрів і підвищення їх концентрації в коренеплоді.
Також добриво містить кобальт і молібден. З ґрунту молібден практично не засвоюється, але приймає участь у процесах синтезу білка, вітаміну С і каротину, впливає на синтез і пересування вуглеводів, використання фосфору.
Кобальт виступає каталізатором у ферментативних реакціях, які регулюють нуклеїновий обмін. Він також стимулює утворення хлорофілу і знижує його розкладання у темряві, збільшує інтенсивність дихання.
У складі добрива містяться такі елементи живлення:
Азот 48,0 г/л
Фосфор 72,0 г/л
Калій 110,0 г/л
Сіра 34,0 г/л
Магній 42,0 г/л
Марганець 24,0 г/л
Мідь 6,0 г/л
Цинк 6,0 г/л
Бор 14,4 г/л
Залізо 6,0 г/л
Стоимость: 102.00 UAH
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!