продам насіння сої сорт Ворскла

В Державному реєстрі з 2008 р.
Сорт виведено методом індивідуального добору з гібридної популяції Л. 364 / Чернятка. Боби грубоволокнисті, опушені, з 2-3 насінинами. Належить до маньчжурського підвиду, апробаційної групи glauca.
Гіпокотиль має антоціанове забарвлення. Тип росту рослини – проміжний. Суцвіття багатоквіткова китиця, на квітконосі 14-18 світло-фіолетових квіток. Опушення рослини – сіре. Листя – вузьке, трійчате, форма середнього листочка – ланцетоподібна. Забарвлення бобу – сіре. Форма бобу - слабо зігнута. Насіння овальне, жовте, рубчик жовтий, середній, овальний з білим «вічком».
Висота рослин 80-85 см. Висота прикріплення нижніх бобів 10-12 см. Маса 1000 насінин 155-160 г. В насінні міститься 41-42 % протеїну і 20-21 % жиру.
Скоростиглий сорт в умовах Київської області достигає за 100-105 днів. Стійкий до ураження найбільш поширеними хворобами, а також до понижених температур в період цвітіння та плодоутворення.
Сорт рекомендується для вирощування в лісостепових та поліських районах України в основних посівах.
Завдяки скоростиглості може використовуватись як попередник для озимих культур.
Високі врожаї (30ц/га) може забезпечити при нормах висіву при широкорядному і рядковому способах сівби 700-750 тис. схожих насінин на га як за оптимальних строків сівби (початок травня), так і більш пізніх, при умові застосування ефективних гербіцидів та дотримання інших рекомендованих агротехнічних прийомів.
Ціна договірна.
Стоимость: 1.00 UAH
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!