продам насіння люпину жовтого сорт Круглик

Оригінатор – ННЦ „Інститут землеробства НААН”.
Внесений до Реєстру сортів рослин України на 2005 рік.
Сорт створено методом рекомбіногенезу мутанта 69 і лінії 875 з подальшим добором на штучних інфекційних фонах.
Сорт кормовий, скоростиглий (вегетаційний період - 95 днів), темп росту– швидкий. Форма куща прямостояча, висота рослин - 90-100см. Облиствленість добра. Колір листків – темно-зелений, стебло має антоціанове забарвлення. Суцвіття – верхівкова китиця. Забарвлення квітки – жовте, забарвлення кінчика човника – синьочорне. Насіння округлої форми, крапчасте. Маса 1000 зерен – 120-130 г.
Сорт Круглик відрізняється невимогливістю до ґрунтів: він добре росте на бідних піщаних ґрунтах без використання добрив завдяки високій азотфіксуючій і розчинній здатності кореневої системи. Сорт стійкий до весняних приморозків, високостійкий до фузаріозного в'янення, толерантний до вірусів і антракнозу.
Сорт Круглик високоврожайний, урожайність насіння становить 2,0-2,2 т/га, сухої речовини – 8,5-9,2 т/га. Вміст білка в зерні складає – 42,5%, в зеленій масі на суху речовину – 20,0%. Рослини сорту стійкі до вилягання, боби не розтріскуються.
Сорт кормового люпину Круглик рекомендується для вирощування в зоні Полісся на бідних кислих піщаних та супіщаних ґрунтах.

Ціна договірна.
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!