продам насіння люпину білого сорт Дієта

Оригінатор – ННЦ „Інститут землеробства НААН”.
Сорт внесений до Реєстру сортів рослин України на 2004 рік. Сорт створений методом індивідуального добору на інфекційному фоні із сорту білого люпину Український.
Насіння біле з кремовим відтінком, округлокутасте, маса 1000 насінин – 330-360г. Парус квітки блакитний з білою плямою, весла блакитні із синьочорним кінчиком, чашечка квітки бурозелена. Суцвіття на бічних пагонах розташовані майже на одному рівні із суцвіттям на центральній китиці. Листя зелене.
Сорт відноситься до групи скоростиглих, вегетаційний період – 105-110 днів. Центральне стебло міцне, стійке до вилягання. Сорт високопродуктивний, потенційна врожайність зерна – 4,2 т/га, зеленої маси (суха речовина) – 10,5 т/га. Стійкий до фузаріозу та вірусних хвороб. Вміст перетравного протеїну в зерні – 39%, у зеленій масі (суха речовина) – 20%, жиру в зерні – 11,7-12,0%, алкалоїдів у зерні – 0,009%, у зеленій масі – 0,007%, пектину 10,3%, низький вміст інгібіторів трипсину.
Для сорту характерне одночасне достигання зерна на центральній китиці та бічних пагонах, що забезпечує скоростиглість і високу якість зерна. Зерно сорту Дієта може бути використане для приготування продуктів харчування.

Ціна договірна.
Стоимость: 1.00 UAH
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!