Комбікорм з амарантовою макухою для бройлерів

Пропонуємо Вашій увазі повнораціонні комбікорми з використанням амарантової сировини
Сьогодні амарант і продукти, одержувані з нього, активно використовуються при виробництві кормів і кормових добавок для домашніх тварин. Амарант не тільки містить багато білка, але і серед традиційних зернових культур є найбільш збалансованим за амінокислотним складом і є найціннішим рослинним інгредієнтом кормів для домашніх, хутряних та племінних тварин. Корми з амарантом не тільки підвищують імунітет, задовольняють потреби тварин в поживних речовинах, але і сприяють кращому засвоєнню інших інгредієнтів завдяки високому вмісту лізину. Також амарант має відмінні протизапальні, регенераційні, противірусні, протипаразитарні властивості. Ефективно виводить з організму токсини.
Склад корму: пшениця, кукурудза, шрот соєвий, шрот соняшнику, макуха амаранту, сіль, монокальцийфосфат, вапняк, целюлозолітичний фермент, фітазний комплекс, премікс,
Примітка: мінімальна партія продукції «під замовлення» - 0,5 тонн;
Можливо виробництво комбікормів за індивідуальною рецептурою.
За побажанням Замовника, до складу можуть бути введені різні додаткові функціональні компоненти, сертифіковані і дозволені до застосування на території України.
Термін зберігання: 6 місяців
Контактні телефони 0975425997, 0963903307, 0963444438
Стоимость: 7.00 UAH
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!