Протруйник системної дії Ультрасил / Раксил ультра

Протруйник системної дії Ультрасил / Раксил ультра (тебуконазола 120 г/л).
• Гарантує захист насіння зернових культур від збудників головні - сажки чорної, твердої, летючої, борошнистої роси, кореневої гнилі, хвороби листя, септоріозу, пліснявіння насіння, гельмінтоспоріозу!
Норми витрат: 0,20-0,25 л/т; за наявності ознак головні – 0,35-0,40 л/т, а також передпосадкова промивка сіялок/обладнання водним розчином (0,4л на 10л води) для запобігання розповсюдженню спор головні на чисті посівні площі.
Практичні рекомендації при зараженні грунту спорами сажки:
• сівозміна – не засівайте заражені грунти зерновими як мінімум 2 роки;
• додавання в робочий розчин для протруювання 0,35 - 0,50 л/т фунгіциду Акула, який захищатиме як саме насіння від патогенів так і насіння уже грунті – ефект капсулювання насіння прохлоразом;
• додавання в робочий розчин для протруювання 0,25 л/т фунгіциду Топ Ефект, який забезпечить захист проростків сходів від впливу агресивного патогенного фону при виході з грунту молодих культур.
ВАЖЛИВО: для збереження лікувально-захисного ефекту від бакової суміші для інкрустації насіння, зменшення її втрат від обтирання, обтрушування, задля збереження та вирівнювання в часі проросткового потенціалу насіння при висіві у сухий грунт, до даної суміші бажано додати плівкоутворюючий регулятор росту рослин.
ДОБРИВА концентровані Авангард: бор - бобові – буряк – виноград – зернові – калій - кальцій – картопля – кукурудза – молібден – овочеві – плодові – ріпак – сірка - соняшник - цинк.
Стоимость: 11.00 USD
  • Контакт: Адміністратор
  • Организация: ТОВ А+С
  • Тел.: (050)157-17-42, (098)245-57-51
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!