Подія року - СИЛОС-САМІТ 2020!

Рік, що минає, ознаменувався продовженням і посиленням тренду до покращення менеджменту та економічної ефективності в скотарстві. Одним із рушіїв продовження позитивних змін культури кормовиробництва для багатьох учасників ринку послугував перший СИЛОС-САМІТ 2019.

Сьогодні впевнено можна сказати, що ця подія не пройшла даремно. Адже багато хто з її учасників вкінці сезону, після відкриття закладених у цьому році силосних траншей, відмітили не тільки високу якість корму, а вже встигли побачити й зростання молочної продуктивності, поліпшення здоров’я тварин і, найголовніше, відчули підвищення прибутковості бізнесу.

Формат заходу вдало поєднав у собі не лише доповіді відомих експертів, а й системний аналіз існуючих процесів від вирощування до використання кормів. Дружня атмосфера сприяла конструктивному спілкуванню, палким дискусіям навколо питань ефективності кормозаготівлі та економіки годівлі. Родзинкою заходу було органолептичне порівняння зразків, які привезли з собою учасники саміту.
Дякуємо всім небайдужим до галузі за бажання ділитися досвідом, за прагнення до росту.

Запрошуємо вас взяти активну участь у роботі наступного СИЛОС-САМІТу в 2020 році, який відбудеться у м. Києві 5-6 лютого 2020 року. Він обіцяє бути ще більш наповненим практичними та успішними кейсами від господарств, різними економічними порівняннями та оцінками, аналізом минулого сезону заготівлі та цікавими новинками. Органолептичне порівняння пройде ще цікавіше за рахунок збільшення кількості зразків та поглиблення деталізації. Це буде справжнім підтвердженням якості кормів та об’єктивності лабораторних досліджень.

Реєструйтеся на СИЛОС-САМІТ 2020 – www.silage.com.ua, разом ми зможемо дати гідну відповідь існуючим викликам і стати сильнішими на міжнародній арені та в боротьбі за українського споживача.
ВИЗНАЧИТИ ПОТЕНЦІАЛ своїх ОСНОВНИХ КОРМІВ можна на сайті: www.silage.com.ua
Стоимость: 1500.00 UAH
  • Контакт: Ліщук Наталія
  • Организация: ТОВ ТЕКРО
  • Тел.: 044-290-29-30
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!