Фрея Трейд

  • Регион: Украина, Черкассы
  • Адрес: ,вул.Небесної Сотні, 105
  • Телефоны: 0671499010, 0672140986
  • Email: ?   Вебсайт: ?
До групи компаній Фрея® входять підприємства: НВК "Фрея-Агро", ТОВ "Фрея Трейд", ПП "Агро Ферта", ТОВ "Лібера-Агро".

З моменту заснування у 2011 році на підприємстві групи (НВК "Фрея-Агро") виробляються різноманітні добрива на основі гумінових кислот низинного торфу з додаванням макро- та мікроелементів, монодобрив на основі органічних поліборатів та добрив на основі ОЄДФ, збагачених гуматом калію.

Заводи з виробництва розташовані у м. Городище, Черкаської області та у с. Добре, Баштанського району Миколаївської області. За допомогою власної стаціонарної лабораторії ми контролюємо якість нашої продукції на кожному етапі виробництва.

У тісному контакті з профільними науково-дослідними інститутами постійно проводимо заходи з вдосконалення і покращення якісних характеристик наших добрив. Результати польових випробувань переконливо доказують їх ефективність.

Компанії, які входять до групи Фрея®: ТОВ "Фрея Трейд", ПП "Агро-Ферта" реалізують добрива як власного виробництва так і мінеральних добрив власного імпорту з складів в м. Городище та з вантажних терміналів в м. Сміла Черкаської області та с. Добре Баштанського району Миколаївської області. Використовуючи склади та термінали, а також мережу своїх представників у різних областях України, ми забезпечуємо добривами аграріїв по всій території країни. Нещодавно почали проваджувати комплексну програму з реалізації продукції власного виробництва за кордон.

У свою чергу компанія ТОВ "Лібера-Агро" займається закупівлею зернових культур як на пряму, так і на умовах взаєморозрахунків за посталені раніше добрива. А також перевалкою зернових культур по схемі автомобіль-вагон-порт.

Компанія надає послуги функціональної експрес-діагностики стану мінерального живлення рослин з використанням пересувної лабораторії "АГРОВЕКТОР ПФ-014". Оперативний контроль умов живлення і, відповідно до нього, коригування норм, способів та строків внесення добрив, дають змогу, підвищити їх ефективність на 20-30%. Аналіз проводиться безпосередньо в полі і займає 40 хвилин. Результати діагностики готові через 1,5-2 годин в залежності від комплексу заходів з діагностики.

Основним завдання для Групи компанії Фрея® було і залишається всебічне задоволення потреб аграріїв у різноманітних добривах, які не тільки збільшують врожайність але й покращують якість вирощеної продукції та підвищують родючість ґрунтів.
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!