Продам мікроелементи компанії Валагро (Бороплюс, Брексил, ДП-11, Феррілен, Молібіон, Валагро EDTA)

Комплексне рідке добриво Бороплюс з високим вмістом бору та етаноламіну для усунення дефіциту бору.

Лінійка добрив Брексил на основі хелатуючого агенту природного походження для профілактики та усунення симптомів дефіциту поживних речовин.

Добриво ДП-11 у вигляді порошкоподібного високостабільного хелатованого залізаз повною відсутністю фітотоксичності при листовому підживленні та високою ефективністю при використанні у системах малооб’ємної гідропоніки.

Найстабільніше добриво Феррілен компанії Валагро з найвищим вмістом заліза у своєму складі. Усуває дефіцит заліза та лікує хлороз як результат його виникнення.

Препарат Молібіон призначений для зниження ризику накопичення нітратів. Постачає тканинам рослини молібден для відновлення нормального азотного обміну. Позитивно впливає на ріст рослини.

Повний спектр хелатів мікроелементів у окремих формах та сумішах. Валагро EDTA попереджає та профілактує дефіцит мікроелементів.

Продукція відпускається на умовах передоплати цілими тарними одиницями без нарахування ПДВ. Ціна на продукцію розраховується по курсу міжбанку на момент оплати замовлення. В залежності від об'єму Вашого замовлення можлива знижка або безкоштовна адресна доставка будь-якою кур'єрською службою. Працюємо по всій Україні. Виключно оригінальна продукція. Для отримання більш детальної інформації щодо представленого продукту, зателефонуйте нам по телефону, напишіть листа на електронну пошту або відвідайте сайт нашої компанії: agrozzr.com.ua.
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!