Продам регулятори росту рослин компанії Валагро (Бенефіт PZ, Кендал, Максикроп, Мегафол, Радифарм, Світ, Віва)

Біостимулятор збільшення розміру плодів на основі натуральних речовин. Бенефіт PZ дозволяє отримати високий товарний вигляд продукції. Збільшує розмір плоду природнім шляхом, але не впливає на його консистенцію та строки зберігання.

Біостимулятор посилення ендогенного захисту рослин на основі натуральних рослинних екстрактів. Кендал значно підвищує супротив рослини до різноманітних захворювань.

Висококонцентровані збалансовані фітогормони та мікроелементи Максикроп на основі морської водорості Фукус Пухирчастий для кожної критичної фази розвитку рослини.

Рідкий біостимулятор росту та подолання антистресових ситуацій на основі рослинних компонентів. Мегафол допомагає швидко відновити ріст та розвиток після негативного впливу несприятливих кліматичних умов та обробки засобами захисту рослин.

Рідкий біостимулятор розвитку кореневої системи на основі натуральних рослинних екстрактів. Радифарм забезпечує відмінне укорінення та розвиток рослини при оптимальній температурі та вологості за рахунок формування нових коренів.

Біостимулятор інтенсивності забарвлення та прискорення дозрівання плодів на основі натуральних рослинних екстрактів. Біостимулятор Світ значно знижує рівень недозрілих плодів, не викликаючи при цьому старіння рослини.

Біорегулятор збільшення врожайності та активатор росту, стимулятор розвитку кореневої системи, подолання стресових ситуацій та відновлення плодючості ґрунту. Віва має комплексний вплив як на кореневу систему рослини, так і на її надземну частину.

Застосовується для листового підживлення. Тара – пляшки об’ємом 1 л та каністри об’ємом 5 л, пакети вагою 1 та 5 кг. Виробник – Valagro (Валагро), Італія.

Продукція відпускається на умовах передоплати цілими тарними одиницями без нарахування ПДВ. Ціна на продукцію розраховується по курсу міжбанку на момент оплати замовлення. В залежності від об'єму Вашого замовлення можлива знижка або безкоштовна адресна доставка будь-якою кур'єрською службою. Працюємо по всій Україні. Виключно оригінальна продукція. Для отримання більш детальної інформації щодо представленого продукту, зателефонуйте нам по телефону, напишіть листа на електронну пошту або відвідайте сайт нашої компанії: agrozzr.com.ua.
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!