ГУМІСОЛ-ПЛЮС 07 БАШТАННІ

Гумісол-плюс 07 Баштанні – рідкий концентрований препарат гумінової природи, вироблений на основі вермікомпосту.

Мінімальна партія: від 10 л.

Спеціально для баштанних культур Гумісол-плюс 07 Баштанні стимульовано оптимальним набором біогенних мікроелементів, які за своєю природою близькі до сполук рослинної клітини, а тому не викликають у рослин відторгнення та є біологічно активними для їхнього росту та розвитку.

Біодоступність біогенних мікроелементів складає понад 90 %. Базові елементи живлення Гумісол-плюс 07 Баштанні швидко заповнюють дефіцит мікроелементів та забезпечують повноту живлення рослин.

Мікроелементи препарату не залишають хімічного баласту у ґрунті. Вони здатні скорегувати незбалансоване співвідношення мінерального живлення.

Баштанні особливо добре відгукуються на марганець та залізо.

Препарат є цілком безпечним у разі потраплянні на плоди.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ТЕ, ЯК ПРАЦЮЄ ДОБРИВО ГУМІСОЛ-ПЛЮС 07 БАШТАННІ

– підвищує схожість та енергію проростання насіння;
– стимулює ріст та розвиток;
– прискорює засвоєння поживних речовин;
– сприяє розростанню потужної кореневої системи завдяки покращенню вологоутримуючих та повітропроникних характеристик ґрунту та ліквідації дефіциту вуглекислоти у ризосфері рослин;
– забезпечує розвиток здорового листкового апарату, що дуже важливо для позакореневого підживлення, оскільки через листя надходять, наприклад, усі цукри.

Марганець забезпечує вибіркове засвоєння елементів живлення – рослина засвоює саме ті, які їй потрібні. Він також підвищує здатність рослинних тканин утримувати воду та зменшує її випаровування. Сприяє відтоку цукрів із листя, стимулює плодоношення.

Залізо забезпечує високу інтенсивність фотосинтезу, дихання, синтезу хлорофілу, завдяки чому усувається хлороз рослин; нормалізує обмін азоту та сірки.
Стоимость: 1772.00 UAH
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!