Ремонт і реставрація запчастин до сільськогосподарської техніки

Роботи по ремонту деталей і вузлів сільгосптехніки та металообробних верстатів включають комплексні ремонтні роботи та відновлення складних вузлів і деталей сільськогосподарських машин, навісних знарядь (вали, шестерні, корпуси, муфти, фрикціони та інше).
При ремонті робимо попереднє дефектування та виготовляємо нові деталі на заміну. Здійснюємо комплексну заміну та реставрацію всіх деталей - витків, валів, шліцевих , рихтування основного вала будь-якої товщини і розміру.
Також займаємось відновленням геометрії отворів конструктивних елементів машин та агрегатів, посадкових поверхонь підшипників, робочих поверхонь сальників.
Проводячи капітальний ремонт, використовуємо всі можливі види механічної обробки металу на сучасному обладнанні (точіння / різання (токарна обробка); свердління; фрезерування; стругання і довбання; протягування і прошивання; шліфування й полірування), а також гнуття металу. Застосовуємо газотермічне напилення - спосіб відновлення деталей плоскої та циліндричної форм, що суттєво продовжує експлуатаційний (абразивний, корозійний, фрикційний та ін.) знос деталей.
  • Контакт: АГРАРНИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНСАЛТИНГ ТОВ
  • Организация: АНК
  • Тел.: +380507334999
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!