Продам мінеральні добрива компанії Валагро (Мастер, Мікро NP, Плантафол)

Водорозчинне збалансоване комплексне добриво Мастер з хелатованими мікроелементами для живлення рослин на різних стадіях розвитку та при різних умовах вирощування. Добриво виготовлене з концентрованої мінеральної сировини. Відзначається високим ступенем чистоти та повної водорозчинності. Не містить натрію та хлоридів. Застосовується для листового, крапельного та кореневого підживлення. Поєднується з мікроелементами у хелатній формі EDTA. Тара – мішок вагою 25 кг. Виробник – Valagro (Валагро), Італія.

Азотно-фосфорне гранульоване добриво Мікро NP локального внесення з цинком та біостимулятором розвитку кореневої системи для швидкого старту різноманітних сільськогосподарських культур. Вноситься за допомогою сіялок точного висіву одночасно із посівом насіннєвого матеріалу. Сприяє збільшенню опору рослини до низьких температур. Тара – мішок вагою 10 кг. Виробник – Valagro (Валагро), Італія.

Водорозчинне комплексне NPK добриво Плантафол з хелатованими мікроелементами для живлення рослин на всіх стадіях розвитку через листову поверхню. Внесення даного добрива через листову поверхню є ефективним доповненням до основного живлення рослини через корінь, що дозволяє скоригувати її розвиток в критичні періоди вегетації, особливо при негативному впливі несприятливих кліматичних умов. Відзначається високим ступенем чистоти та повної водорозчинності. Застосовується для листового підживлення. Препарат поєднуєтьтся з більшістю пестицидів. Тара – пакети вагою 1 та 5 кг. Виробник – Valagro (Валагро), Італія.

Продукція відпускається на умовах передоплати цілими тарними одиницями без нарахування ПДВ. Ціна на продукцію розраховується по курсу міжбанку на момент оплати замовлення. В залежності від об'єму Вашого замовлення можлива знижка або безкоштовна адресна доставка будь-якою кур'єрською службою. Працюємо по всій Україні. Виключно оригінальна продукція. Для отримання більш детальної інформації щодо представленого продукту, зателефонуйте нам по телефону, напишіть листа на електронну пошту або відвідайте сайт нашої компанії: agrozzr.com.ua.
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!