Амарантова крупа шліфована, що дарує здоров'я!

Жодна із традиційних злакових культур не здатна зрівнятися з амарантом за корисним впливом на організм людини.
Це підтверджується також самою назвою - "амарант" дослівно перекладається як "той, що заперечує смерть".
Амарант не містить глютену, а вчені вважають білок амаранту найбільш наближеним до "ідеального", бо за своїм складом він подібний до білку грудного материнського молока.
У повсякденному харчуванні найбільш поширена амарантова каша, яка містить поліненасичені жирні кислоти; вітаміни групи В, Е, А, С, РР; фосфор, магній, кальцій, калій, залізо.
Окремо слід звернути увагу на лізин, особливу амінокислоту, яка характеризується високою противірусною дією, забезпечує розвиток організму, гарантує ефективну роботу серцевого м’яза.
Серед інших амінокислот обов’язкової згадки заслуговують метіонін (захищає організм від негативного впливу радіації, важких металів) та триптофан (забезпечує гарний настрій, виділення серотоніну, перешкоджає розвитку депресії, безсоння).
Сквален, який є найціннішою складовою амаранту - це справжня панацея від безлічі хвороб людини. Він надзвичайно ефективний при лікуванні цукрового діабету ІІ типу, захворювань серцево-судинної, ендокринної систем, проблемах із зором, загоює рани, лікує шкіряні захворювання, в тому числі і складні екземи, допомагає відновити організм пацієнта, який переніс курс радіаційної терапії, а ще активізує загоєння внутрішніх органів та регенерацію тканин, має неймовірно сильну антиоксидантну дію, здатність протистояти утворенню пухлин.
Навіть періодичне вживання амарантової каші дозволить нормалізувати обмінні процеси в організмі, позбутися накопичених шлаків, токсинів; покращити загальний стан здоров'я організму.
Готувати амарантову кашу з шліфованої крупи дуже просто - засипати одну частину крупи в три частини окропу та варити протягом 3 хвилин (якщо на молоці, то співвідношення 1:5).
На сайті вказана роздрібна ціна. Для оптових покупців є особлива пропозиція.
80 грн/кг
Стоимость: 80.00 UAH
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!