продам насіння сої сорт Устя

В Державному реєстрі з 2002 р.
методом багаторазового індивідуального добору з гібриду від схрещування сортів Білосніжка та Жемчужна. Належить до маньчжурського підвиду, апробаційної групи sordida.
Гіпокотиль має антоціанове забарвлення. Тип росту рослини – проміжний. Опушення рослини – руде. Листя – трійчате, форма середнього листочка – широко яйцеподібна. Квітка – фіолетова. Забарвлення бобу – коричневе. Форма бобу - слабо зігнута. Насіння овальне, жовте, рубчик коричневий, середній, овальний, «вічко» відсутнє. Маса 1000 насінин 155-160 г. В насінні міститься 41-42 % протеїну і 19-20 % жиру.
Висота рослин 70-75 см. Висота прикріплення нижніх бобів 10-13 см.
Скоростиглий сорт в умовах Київської області достигає за 102-104 днів. Стійкий до ураження найбільш поширеними хворобами, а також до понижених температур в період цвітіння та плодоутворення.
Сорт рекомендується для вирощування в лісостепових районах України в основних посівах. Завдяки скоростиглості може використовуватись як попередник для озимих культур.
Високі врожаї (30-35 ц/га) може забезпечити при нормах висіву при широкорядному і рядковому способах сівби 700-750 тис. схожих насінин на га як за оптимальних строків сівби (початок травня), так і більш пізніх, при умові застосування ефективних гербіцидів та дотримання інших рекомендованих агротехнічних прийомів.
По 3,5 т/га скоростиглого сорту сої Устя отримували в попередні роки в Сільськогосподарському підприємстві «Інтерагро Сквира» Сквирського району Київської області та ТОВ «Рапсодія» Вінницького району Вінницької області та СТОВ «Перемога» Фастівського району Київської області в 2011 р.

Ціна договірна.
Стоимость: 1.00 UAH
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!