продам насіння люпину жовтого сорт Бурштин

Оригінатор – ННЦ „Інститут землеробства НААН”.
Автори – Солодюк Н.В., Левченко Т.М., Головченко О.В., Фартушняк А.Т, Корнійчук М.С.
Сорт люпину жовтого кормового. Занесений до Реєстру сортів рослин України на 2004 рік. Створений методом рекомбіногенезу сорту Афус і мутантної лінії 798 з подальшим добором на штучних інфекційних фонах.
Для сорту характерні такі морфологічні ознаки: висота рослини - 80-85 см, форма куща прямостояча, галуження у верхній частині стебла, колір квітки жовтий, човник з чорним кінчиком, листя зелене, забарвлення насіння крапчасте з темною орнаментацією у вигляді півмісяця.
Темп росту швидкий, сорт характеризується високою екологічною пластичністю і посухостійкістю у період фаз бутонізації і цвітіння.
Урожайність зерна складає 2,5-2,9 т/га, зеленої маси 60,0 т/га, сухої речовини 8,2-9,0 т/га, вміст білка в зерні становить 42,2%, в зеленій масі (на суху речовину) - 18%, що дозволяє збирати з гектара 1,1-1,2 т кормового білка. Сорт кормового напрямку, з низьким вмістом алкалоїдів: у зерні 0,01-0,02%; в зеленій масі – 0,009%, жиру в зерні – 8%. Стійкий до фузаріозу, вірусних хвороб, кореневих гнилей. Маса 1000 насінин – 120 г.
Сорт скоростиглий, вегетаційний період 95 днів, що дозволяє використовувати його, як попередник під озимі культури. Дружньо достигає, насіння не потребує додаткового досушування. Боби не розтріскуються і не осипаються.
Рекомендовано для вирощування в Поліській і Лісостеповій зонах.

Ціна договірна.
Стоимость: 1.00 UAH
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!