ГУМІСОЛ-ПЛЮС 11 КВІТИ ГАЗОННІ

Гумісол-плюс 11 Квіти газонні – рідкий препарат гумінової природи, вироблений на основі вермікомпосту, – продукту переробки гною ВРХ червоними каліфорнійськими черв’яками Еisеnia fetida.

Мінімальна партія: від 10 л.

Спеціально для газонних квітів (як-от цибулинні: тюльпани, нарциси, крокуси тощо) препарат стимульовано оптимальним набором мікроелементів із високою біодоступністю, які за своєю природою близькі до сполук рослинних клітин, а тому не викликають відторгнення у рослин та є біологічно активними для їхнього росту та розвитку.

Добриво використовують для кореневого та позакореневого підживлення, а також для обробки посадкового матеріалу. Воно забезпечує високу ефективність використання елементів живлення на клітинному рівні завдяки активації обмінних процесів у всіх частинах рослини.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ТЕ, ЯК ПРАЦЮЄ ДОБРИВО ГУМІСОЛ-ПЛЮС 11 КВІТИ ГАЗОННІ

покращує стійкість рослин до захворювань, а також до несприятливих абіотичних (посуха, спека, заморозки тощо) та біотичних (вплив живої природи, а також людини) факторів;
стимулює коренеутворення. Застосування добрива Гумісол-плюс 11 Квіти газонні покращує приживлюваність посадкового матеріалу, сприяє росту та розвитку рослин;
покращує декоративний бік квітів.
Стоимость: 960.00 UAH
Пользовательское соглашение   Политика конфиденциальности   Обратная связь   Реклама на сайте
© «Торговая площадка АПК» 2010 — 2024
Копирование материалов разрешено только при условии размещения обратной прямой гиперссылки!